Medialle

Kangasala-talo on konserttien, tapahtumien, taidenäyttelyiden ja kokousten
koti aivan kulman takana, Kangasalan keskustassa.

Kangasala-talo on uusi kulttuurikeskus Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta.

Noin 300-paikkaisen ja akustisesti korkeatasoisen Kangasala-salin ohjelmisto koostuu monipuolisesti klassisesta ja kevyestä musiikista, teatterista ja tanssista. Salissa toimii elokuvateatteri K-Kino,
joka esittää ensi-iltaelokuvia viikottain.

Maan uusimpiin taidemuseoihin kuuluva Kimmo Pyykkö -taidemuseo sijaitsee Kangasala-talossa.
Kangasalan kaupunginvaltuusto kokoontuu talon toisen kerroksen Valtuustosalissa.

Kangasala-talon toimintaa ja tapahtumia järjestää Kangasala-talo Oy, joka vastaa myös Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita.

Vuoden 2015 alussa avatun rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen.
Talo palkittiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinnolla ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinnolla ja rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

 

Median materiaalipankki

Kysy lisää

Irmeli Jokilampi
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Timo Kotilainen
Toimitusjohtaja
040 631 6400
timo.kotilainen@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo Oy
Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala

Yhteystiedot ›

Tiedotteet

K-Kino on Kangasala-talossa toimiva elokuvateatteri.
03.12.19
Kangasala-salin esitystekniikka vikaantui lauantaina iltapäivällä. Viikonlopun ohjelmistovika saatiin korjattua eilen maanantaina ja äänet palautuivat K-Kinoon. Seuraava esitys on jo torstaina, jolloin kankaalle saadaan hurjia katsojalukuja kautta Suomen tahkoava Joker. Viikonloppuna peruuntuneiden tilalle on tulossa korvaavia näytöksiä.
Joulun sankari -konsertti Kangasala-talossa joulukuussa 2019.
02.12.19
Lasse Heikkilän säveltämä musikaali Joulun sankari kuullaan Kangasala-talossa konserttiversiona. Musiikkiteatteri Valkia tarjoaa tunnelmallisen kokonaisuuden laulua ja tanssia. Laulusolisteina kuullaan Liina-Lotta Hakamäkeä ja Janne-Tapani Simolaa. 
Moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja–lauluntekijä Ida Elina saapuu konsertoimaan Kangasala-taloon joulukuun 12. päivä.
28.11.19
Moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja–lauluntekijä Ida Elina saapuu konsertoimaan Kangasala-taloon joulukuun 12. päivä klo 19. Luvassa on ilta täynnä joulun tunnelmaa. Ida Elina esittää sekä perinteisiä että uusia joululauluja omalla ainutlaatuisella tyylillään.
Lauluyhtye Valkea konsertoi yhdessä kangasalalaisduo Minna ja Jussi Pyysalon kanssa Kangasala-talossa 3.12.2019.
21.11.19
Lauluyhtye Valkea esiintyy Kangasala-talossa yhdessä kangasalalaisduo Minna ja Jussi Pyysalon kanssa . Joulun tunnelmapaloja kuullaan jo perinteeksi muodostuneessa Kohti joulua -konsertissa tiistaina 3.12. klo 19.00.
Suomalainen Barokkiorkesteri (FiBO) esiintyy Kangasala-talossa syksyllä 2019.
18.11.19
Ulkona voi olla marraskuisen harmaata, mutta Kangasala-talon seinien sisäpuolella sitä ei huomaa. Loppukuun konserttiohjelmisto tuo kuultavaksi musiikkia jazzista iskelmän kautta rockiin ja barokkimusiikista rhytm´n´bluesin kautta isänmaallisiin säveliin. Perjantaiset pikkujoulut ehtii vielä viettämään tällä viikolla rokaten Mato Valtosen ja Jore Marjarannan kanssa tai ensi viikon torstaina hitusen rauhallisemmin Dave Lindholmin Iloinen Marraskuu -konsertissa.
Kangasala-talo
14.11.19
Kangasala-talo tuo keväällä 2020 lavalle klassista Beethovenista barokkioopperaan, lastenteatteria, tangoa konserteissa ja musiikkinäytelmässä, rockia ja roots-musiikkia, jazzia unohtamatta. Stand up ja komediat naurattavat pitkin kevättä. Myös paikalliset huiput palaavat Kangasala-saliin. Uutuutena K-Kinon Tammitorstait valkokankaalla -sarja.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste