Medialle

Kangasala-talo on konserttien, tapahtumien, taidenäyttelyiden ja kokousten
koti aivan kulman takana, Kangasalan keskustassa.

Kangasala-talo on uusi kulttuurikeskus Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta.

Noin 300-paikkaisen ja akustisesti korkeatasoisen Kangasala-salin ohjelmisto koostuu monipuolisesti klassisesta ja kevyestä musiikista, teatterista ja tanssista. Salissa toimii elokuvateatteri K-Kino,
joka esittää ensi-iltaelokuvia viikottain.

Maan uusimpiin taidemuseoihin kuuluva Kimmo Pyykkö -taidemuseo sijaitsee Kangasala-talossa.
Kangasalan kaupunginvaltuusto kokoontuu talon toisen kerroksen Valtuustosalissa.

Kangasala-talon toimintaa ja tapahtumia järjestää Kangasala-talo Oy, joka vastaa myös Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita.

Vuoden 2015 alussa avatun rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen.
Talo palkittiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinnolla ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinnolla ja rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

 

Median materiaalipankki

Kysy lisää

Irmeli Jokilampi
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Timo Kotilainen
Toimitusjohtaja
040 631 6400
timo.kotilainen@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo Oy
Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala

Yhteystiedot ›

Tiedotteet

Kangasala-talossa on luvassa Ulla Tapanisen hillitöntä six-pack-komiikkaa ja teräviä huomioita helmikuussa 2020.
13.01.20
Kangasala-talon helmikuun avaa hulvaton komedienne Ulla Tapaninen. Lava-ammuntaa VI on rakastetun esityssarjan kuudes itsenäinen jatko-osa. Aikaisemmin Tapaninen on esittänyt stand up-, sit down-, stay home-, lay down - ja come pack -komiikkaa. Tällä kertaa tarjolla six pack -komiikkaa huumorinjanoisille katsojille.
Kangasalan matkailuneuvonnan avajaiset Kangasala-talossa 9.1.2020
10.01.20
Visit Kangasalan matkailuneuvonta siirtyi 1.1.2020 Kangasalan keskustaan, Kangasala-talon hoidettavaksi. Matkailijoille tarjotaan tietoa Kangasalan kohteista ja palveluista ympäri vuoden pääsääntöisesti tiistaista lauantaihin klo 11–16.
Kangasala-talo Kuohunharjuntieltä.
10.01.20
Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo ylsivät molemmat uuteen kävijäennätykseen vuonna 2019. Kangasala-talossa vieraili yhteensä 54 566 asiakasta, joista 15 733 kävi taidemuseossa.
Olli Mustonen konsertoi Kangasala-talossa tammikuussa 2020.
03.01.20
Omaleimainen huippupianisti Olli Mustonen on odotettu vieras tammikuun lopulla Kangasala-talossa. Mikä sopisikaan paremmin ohjelmistoksi Beethovenin juhlavuonna kuin mestarisäveltäjän pianosonaatit. Beethovenin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 250 vuotta ja Kangasala-talo juhlii hänen musiikkiaan tällä konsertilla. Lippuja on vielä saatavilla, mutta Kangasala-sali täyttyy hyvää vauhtia.
Tšaikovskin musiikkiin pohjautuva klassikko Pähkinänsärkijä Wienin Staatsballettin esityksenä K-Kinon valkokankaalla Kangasala-talossa tammikuussa 2020.
16.12.19
Tammitorstait valkokankaalla on aivan uusi kokeilu Kangasala-talon K-Kinossa. Tuomme torstai-iltoihin filmatisoinnit Pähkinänsärkijä-baletista, Shakespeare-näytelmästä Talvinen tarina ja Claude Monet´n taidetta esittelelvän Monet´n lumpeet, joka vie meidät maailman taidemuseoihin ja Monet´n puutarhaan. Esityksissä on väliaika. 
Lämminhenkinen irlantilaisen musiikin ja kulttuurin festivaali tuo jälleen irlantilaisia huippuartisteja Suomeen monipuolisen ohjelmiston myötä. Koe keväällä Irlannin taika Kangasala-talossa!
16.12.19
Lämminhenkinen ja kansainvälinen irlantilaisen musiikin ja kulttuurin festivaali Kangasala Irish Festival – The Spring Gathering tuo jälleen irlantilaisia huippuartisteja ja tanssijoita Suomeen monipuolisen ohjelmiston myötä. Festivaali tarjoaa irlantilaisen musiikin konsertteja, tanssia, tarinankerrontaa, jameja, soiton- ja tanssin opetusta ja elokuvia kaikenikäisille 23.-25.4.2020. Kangasala-talossa ja Kangasalan eri paikoissa järjestettävän festivaalin konserttiohjelmisto on nyt julkistettu. Festivaaliohjelma täydentyy vielä jamien, elokuvien, soiton- ja tanssinopetuksen sekä mahdollisen muun oheisohjelmiston osalta.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste