Medialle

Kangasala-talo on konserttien, tapahtumien, taidenäyttelyiden ja kokousten
koti aivan kulman takana, Kangasalan keskustassa.

Kangasala-talo on kulttuurikeskus Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta.

Noin 300-paikkaisen ja akustisesti korkeatasoisen Kangasala-salin ohjelmisto koostuu monipuolisesti klassisesta ja kevyestä musiikista, teatterista ja tanssista. Salissa toimii elokuvateatteri K-Kino,
joka esittää ensi-iltaelokuvia viikottain.

Maan uusimpiin taidemuseoihin kuuluva Kimmo Pyykkö -taidemuseo sijaitsee Kangasala-talossa.
Kangasalan kaupunginvaltuusto kokoontuu talon toisen kerroksen Valtuustosalissa.

Kangasala-talon toimintaa ja tapahtumia järjestää Kangasala-talo Oy, joka vastaa myös Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita.

Vuoden 2015 alussa avatun rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen.
Talo palkittiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinnolla ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinnolla ja rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

 

Median materiaalipankki

Kysy lisää

Päivi Harkko
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
050 300 1391
paivi.harkko@kangasala-talo.fi

Timo Kotilainen
Toimitusjohtaja
040 631 6400
timo.kotilainen@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo Oy
Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala

Yhteystiedot ›

Tiedotteet

Meidän Kangasala -näyttely on esillä Kangasala-talon 2. kerroksen aulatiloissa 1.3.–7.4.2024
27.02.24
Meidän Kangasala -valokuvanäyttely on ammattikuvaaja Tiia Ennalan uteliaan tutkiskeleva dokumentaarinen valokuvaprojekti ja juttusarja, joka seuraa erilaisten kangasalalaisten ihmisten elämää ja arkea. Paikkakuntana loistaa kehittyvä, rakastettava, monipuolinen ja paljon antava Kangasala, jonka vetovoima pitää otteessaan; Kangasalle halutaan monista syistä ja tänne myös jäädään. Mutta miksi? Ja keitä me olemme, me Kangasalan ihmiset? “Ota selvää ja tule uteliain mielin näyttelyyn elämänmakuisten valokuvien ja tarinoiden äärelle!”, Ennala rohkaisee. Näyttely avautuu Kangasala-talossa perjantaina 1.3.2024.
26.02.24
Kangasala Film Festival kokoaa elokuvien ystävät ja tekijät, uteliaat ja innokkaat, harrastajat ja ammattilaiset yhteen huhtikuussa 5.–7.4.2024 Kangasala-taloon ja sen ympäristöön.
15.12.23
Ensimmäistä kertaa järjestettävä Kangasala Film Festival kokoaa yhteen Kangasalla tehdyt ja kangasalalaisten tekemät lyhytelokuvat, dokumentit, animaatiot ja musiikkivideot. Elokuvafestivaali järjestetään huhtikuussa 5.–7.4.2024 Kangasala-talossa ja sen ympäristössä. Kangasala-talon oman elokuvateatteri K-Kinon valkokankaalla nähdään palkintosijoista kilpailevia lyhytelokuvia ja niiden ensiesityksiä. Lyhytelokuvakilpailun lisäksi tapahtumassa nähdään kokopitkiä elokuvia ja nautitaan monipuolisesta alan ohjelmasta.
Kangasala-talo muuttuu Joulutaloksi – Joulunavauksen ohjelma julkaistu
21.11.23
Kangasalan Lumoava joulu alkaa Kangasalan Joulunavauksesta lauantaina 25.11. klo 11. Lauantaina Kangasalan keskustaan kannattaa suunnata kauempaakin hakemaan aimo annos joulumieltä, pitämään hauskaa maksuttoman ohjelman parissa ja tekemään joulun parhaimmat lahjahankinnat. Kangasala-talo, Kimmo Pyykkö -taidemuseo aukioineen ja koko torin alue täyttyvät myyjistä ja ohjelmasta.
Baritoni Waltteri Torikka ja pianotaiteilija Marko Hilpo esittävät konsertissaan Kangasala-talossa 7.5.2024 Oskar Merikannon rakastetuimpia lauluja ja ennen julkaisemattomia harvinaisuuksia.
07.11.23
New Yorkin Metropolitan-oopperassakin laulanut baritoni Tommi Hakala, upea Waltteri Torikka ja ikisuosikki Pepe Willberg. Keväällä 2024 Kangasala-talossa esiintyy monta rakastettua suomalaista laulajaa, joita on odotettu lavallemme pitkään. Lisäksi ohjelmassa on hienoja rock-konsertteja, korkeatasoisia lastentapahtumia ja Kangasalan omien pitkän linjan muusikoiden juhlakonsertteja.
Kangasala-talon klubikonserteissa nautit ohjelmasta rennossa ilmapiirissä!
28.09.23
Kangasala-talon syksyn uutuus on klubi, jossa konserttisalin tunnelma muuttuu täysin totutusta. Permannolla on pöytiä, joiden ääressä yleisö voi seurata esitystä ja nauttia samalla salissa olevan baarin antimista.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste