Medialle

Kangasala-talo on konserttien, tapahtumien, taidenäyttelyiden ja kokousten
koti aivan kulman takana, Kangasalan keskustassa.

Kangasala-talo on uusi kulttuurikeskus Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta.

Noin 300-paikkaisen ja akustisesti korkeatasoisen Kangasala-salin ohjelmisto koostuu monipuolisesti klassisesta ja kevyestä musiikista, teatterista ja tanssista. Salissa toimii elokuvateatteri K-Kino,
joka esittää ensi-iltaelokuvia viikottain.

Maan uusimpiin taidemuseoihin kuuluva Kimmo Pyykkö -taidemuseo sijaitsee Kangasala-talossa.
Kangasalan kaupunginvaltuusto kokoontuu talon toisen kerroksen Valtuustosalissa.

Kangasala-talon toimintaa ja tapahtumia järjestää Kangasala-talo Oy, joka vastaa myös Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita.

Vuoden 2015 alussa avatun rakennuksen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen.
Talo palkittiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinnolla ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinnolla ja rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

 

Median materiaalipankki

Kysy lisää

Irmeli Jokilampi
Viestintä- ja markkinointipäällikkö
050 300 1391
irmeli.jokilampi@kangasala-talo.fi

Timo Kotilainen
Toimitusjohtaja
040 631 6400
timo.kotilainen@kangasala-talo.fi

Kangasala-talo Oy
Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala

Yhteystiedot ›

Tiedotteet

Kangasala Classic - festivaali Kangasala-talossa kesäkuussa 2021.
08.06.21
Kangasala-talossa iloitaan siitä, että Piazzolla-konsertti 17.6. ja uuden kamarimusiikkifestivaalin Kangasala Classicin kolme talossa esitettävää konserttia 18. - 20.6. voidaan toteuttaa. Lisäiloa tuo se, että rajoitusten lievennyttyä niihin kaikkiin saatiin 20 lisäpaikkaa, eli jo kertaalleen loppuunmyytyihinkin konsertteihin mahtuu vielä. Erityisesti lastenkonserttiin 20.6. odotetaan perheitä kuulemaan, miten Taikametsässä soi.
08.06.21
Kangasala-salin lavalle nousee syksyllä erittäin monipuolinen esiintyjäkaarti. Ohjelmistossa on sekä aivan uutta että koronan vuoksi siirtyneitä esityksiä, joihin aiemmin ostetut liput käyvät syksyllä sellaisinaan. K-Kinon toiminta odottaa vielä käynnistymistään ja uusien ensi-iltaelokuvien julkaisemista.
Tango del norte – Piazzolla 100 Kangasala-talossa 17.6.2021.
14.05.21
Kangasala-talossa kuullaan pitkästä aikaa elävää musiikkia torstaina 17.6.2021 klo 19, kun Tango del norte -orkesteri soittaa argentiinalaisen säveltäjän ja tangon uudistajan Astor Piazzollan unohtumattomia tangoja. Kolmesataapaikkaiseen Kangasala-saliin myydään liput viidellekymmenelle nopeimmalle musiikinystävälle.
Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo sulkeutuvat kolmeksi viikoksi
04.03.21
Kangasala-talo ja siellä sijaitseva Kimmo Pyykkö -taidemuseo sulkevat maanantaina ovensa kiristyneiden koronarajoitusten takia kolmeksi viikoksi. Sulku on voimassa 8. - 28.3.2021. Sunnuntaihin asti on vielä mahdollista käydä katsomassa Naisten kuvia - Teoksia Heinon taidesäätiön kokoelmasta -näyttely tai asioida Kangasala-talon asiakaspalvelupisteessä.
01.03.21
Kangasala-talon kevään ohjelmistosta on jouduttu siirtämään ja perumaan konsertteja, teatteriesityksiä ja muita tapahtumia koronan vuoksi. Osa siirtyy syksyyn, osa jopa vuodella ensi kevääseen. Muutamia konsertteja striimataan verkkoon. Talossa toivotaan, että loppukevään tapahtumat ja uuden Kangasala Classic -kamarimusiikkifestivaalin konsertit kesäkuussa voivat toteutua.
Sävelet ihollani - Sami Junnonen, huilu, ja Tuomas Turriago, piano
26.02.21
Tämän hetken kansainvälisesti tunnetuimman suomalaisen huilistin Sami Junnosen ja pianisti Tuomas Turriagon konsertti Sävelet ihollani striimataan suorana Kangasala-salista tiistaina 9.3.2021 kello 19.00. Ohjelmassa on klassista musiikkia neljältä suurelta säveltäjältä. Linkki maksuttomaan konserttiin tulee Kangasala-talon sivuille. Konsertista jää myös tallenne katsottavaksi myöhemmin.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste