Ajankohtaista

Erja Lyytinen – 20-vuotisjuhlakiertue Kangasala-talossa 1.9.2023.
05.05.23

Kangasala-talon syksy 2023 on täynnä tuttuja mestareita

Syksy on Kangasala-talossa isojen nimien aikaa. Blueskitaristi Erja Lyytinen, näyttelijälegendat Taneli Mäkelä, Esko Roine, Tume Uusitalo ja Puntti Valtonen, Anssi Tikanmäen orkesteri, Junnu Vainion, Gösta Sundqvistin ja Fredin musiikkia, Jukka Puotila sekä Lenni-Kalle Taipale nähdään ja kuullaan kaikki Kangasala-talon lavalla.

Totuus ja valhe – Vladimir Vysotskin lauluja Kangasala-talossa 3.5.2023.
26.04.23

Kangasala-talon toukokuun tapahtumakooste

Aina ajankohtaisia Vladimir Vysotskin lauluja, konkarikomedienne Ulla Tapaninen, tanssia Tuonenlehto-orkesterin tahtiin, Sami Pitkämö & Hämeenlinna Big Band, Kangasalan soittokunnan perinteinen kevätkonsertti sekä nykysirkusseikkailu Värisfääri ilahduttavat Kangasalla toukokuussa.

Kangasala-talo, kuva: Tuomas Uusheimo
21.04.23

Kangasala-talolle vastuullisen matkailun merkki ensimmäisenä Kangasalla

Kangasala-talolle on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkin käyttöoikeus osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Kangasala-talo on ensimmäinen toimija Kangasalla, joka saa STF-merkin. Pirkanmaan alueella merkki on yhteensä 12 yrityksellä tai palveluntarjoajalla. Koko Suomessa merkkejä on reilut 200. STF-merkin myöntää Visit Finland.

What a Difference a Day Makes -konsertti Kangasala-talossa 19.4.2023 on jazzlaulaja Nina Myan ja trumpetisti Peter Asplundin kunnianosoitus laulaja Dinah Washingtonille.
04.04.23

Kangasala-talossa huhtikuussa jazzia ja klassista Euroopan huipulta

Jazzin ja klassisen musiikin ystäviä hemmotellaan Kangasala-talossa huhtikuussa Dinah Washingtonin tribuuttikonsertilla ja mielenkiintoisella jousikvartetin ja huippusopraanon muodostamalla kokoonpanolla.

Seinäjokelaisen palkitun luontokuvaaja Taru Rantalan ja kangasalalaisen harrastekuvaaja Joanina Rantalan yhteinen valokuvanäyttely tuo raikkaan tuulahduksen kauneutta Kangasala-taloon huhtikuussa 2023.
29.03.23

Lähellä -luontokuvanäyttely avautui ke 29.3. Kangasala-talossa – tapaa valokuvaajat Meet & greet -tapahtumassa la 1.4.

Kangasalalaisen valokuvaaja Joanina Rantalan ja Vuoden luontokuvakilpailun 2018 voittaja, luontokuvaaja Taru Rantalan yhteinen valokuvanäyttely tuo raikkaan tuulahduksen luontoa ja kauneutta Kangasala-talon toisen kerroksen aulatiloihin kevään ajaksi.

Kymmenjäseninen, viulutriolla vahvistettu ammattimuusikoista koottu The WoWels-orkesteri tarjoaa henkeäsalpaavan western swing -kokemuksen Kangasala-talossa 18.3.2023.
02.03.23

Kangasala-talon konserttisalin permanto muuntuu tanssilattiaksi lauantaina 18.3.2023

Kangasala-talon konsertissa on mahdollisuus tanssia maaliskuussa. Pirkanmaalaisista ammattimuusikoista koostuva The WoWels-yhtye viihdyttää western swing -tyylin musiikillaan lauantaina 18.3.2023 klo 18. Kangasala-salin permannolta siirretään tuolit syrjään ja lattia avataan tanssimista varten.

Kangasala-talon toisen kerroksen kevään näyttelyissä nähdään värejä, valoja ja tunnelmia luonnosta ja ihmisistä
30.01.23

Kangasala-talon toisen kerroksen kevään näyttelyissä nähdään värejä, valoja ja tunnelmia luonnosta ja ihmisistä

Palkittuja luontokuvia, inhimillisyyttä ja kohtaamisia, pysähtymistä, hetkiä luonnossa ja elämässä, ripaus taikaa, värejä ja valoja. Kangasala-talon toisen kerroksen näyttelytila saa keväällä 2023 kolme hienoa kuukausittain vaihtuvaa näyttelyä – öljyvärimaalauksia, valokuvataidetta ja palkittuja luontokuvia.

Samae Koskinen Soolo Kangasala-talossa 26.1.2023.
19.01.23

Kangasala-talon keväässä soi moniäänisesti ilo

Kangasala-talon kevät 2023 tarjoaa musiikin ja kulttuurin iloa ja juhlaa: huippuluokan klassista ja jazzia, pop- ja viihdemusiikkia sekä koko perheen tapahtumia ja komediaa.

Kangasala-talo
18.01.23

Tule töihin kulttuurin ja elämysten Kangasala-taloon!

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluun sekä lipunmyynnin talousraportointiin keskittyvää Asiakaspalvelija-talousassistenttia. Työtehtäväsi keskittyvät monipuolisesti asiakaspalveluun ja talouden avustaviin tehtäviin.

Joulun rakastettu Lumiukko-animaatioelokuva Hyvinkään Orkesterin säestyksellä Kangasala-talossa 15.12.2022.
02.12.22

Rakastettu Lumiukko-animaatio lumiukkojen säestyksellä Kangasala-talossa torstaina 15.12. klo 19

Kangasala-talossa Lumiukko-elokuva nähdään elävän musiikin säestyksellä, kun Hyvinkään Orkesteri ja Lapsikuoro Tactus herättävät eloon tutut sävelmät. Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen pääsee pitkästä aikaa esiintyjänä Kangasala-talon lavalle.

Näytä lisää

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste