Ajankohtaista

Joulun rakastettu Lumiukko-animaatioelokuva Hyvinkään Orkesterin säestyksellä Kangasala-talossa 15.12.2022.
02.12.22

Rakastettu Lumiukko-animaatio lumiukkojen säestyksellä Kangasala-talossa torstaina 15.12. klo 19

Kangasala-talossa Lumiukko-elokuva nähdään elävän musiikin säestyksellä, kun Hyvinkään Orkesteri ja Lapsikuoro Tactus herättävät eloon tutut sävelmät. Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen pääsee pitkästä aikaa esiintyjänä Kangasala-talon lavalle.

Tampereen seudun Näkövammaiset ry on palkinnut Kangasala-talon Hyvän palvelun kunniakirjalla, ainoana kohteena Kangasalla tänä vuonna. Palkinto luovutettiin Kangasala-talolle Sokeiden viikolla keskiviikkona 16.11.2022.
17.11.22

Tampereen seudun Näkövammaiset ry on palkinnut Kangasala-talon Hyvän palvelun kunniakirjalla

Tampereen seudun Näkövammaiset ry on palkinnut Kangasala-talon Hyvän palvelun kunniakirjalla, ainoana kohteena Kangasalla tänä vuonna. Palkinto luovutettiin Kangasala-talolle Sokeiden viikolla keskiviikkona 16.11.2022.

Joulunavaus Kangasala-talossa 26.11.2022.
16.11.22

Kangasalan Joulutalo: Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo muuntuvat koko kylän Joulutaloksi 26.11. alkaen. Joulun tunnelmaa on luvassa loppiaiseen asti.

Joulun aika alkaa Kangasala-talossa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa lauantaina 26.11. osana Kangasalan Joulunavausta. Lauantaina 26.11. klo 11 sytytämme valot Kangasala-talon aukion valometsään. 50 joulukuusta ilahduttaa kaupunkilaisia loppiaiseen asti. Joulunavauspäivänä talo on täynnä ohjelmaa klo 11–17. Joulukuussa virittäydymme joulun tunnelmaan neljässä joulukonsertissa. Kulttuuriravintola Jalmarin PikkujouluKlubilla Kangasala-sali muuntuu tunnelmalliseksi klubiksi. Loppiaisena koko perhe viihtyy Hevisaurus-yhtyeen konsertissa.

Kangasalan lukion musiikkilinjan musikaali Tunteellinen kone Kangasala-talossa marraskuussa 2022.
03.11.22

Robotti osallistuu tv:n deittiohjelmaan Kangasala-talon musikaalissa

Tunteellinen kone on Hanna Suutelan käsikirjoittama ja Matti Suomelan sovittama jukeboxmusikaali kotimaiseen uuteen musiikkiin. Kangasala-talossa se nähdään Kangasalan lukion musiikkilinjan esittämänä. Ensi-ilta on 18.11.2022.

Kangasala-talon uutena viestintä- ja markkinointipäällikkönä on aloittanut FM Päivi Harkko
21.10.22

Kangasala-talon uutena viestintä- ja markkinointipäällikkönä on aloittanut FM Päivi Harkko

Päivi Harkko tulee Kangasalle Zürichistä, Sveitsistä. Muutto Kangasalle tarkoittaa valkeakoskelaislähtöiselle Harkolle paluuta juurille Pirkanmaalle.

Varusmiessoittokunnan aliupseerikurssin bändilinja tarjoilee progea – rockmusiikin kauneinta antia Kangasala-talossa 6.11.2022.
13.10.22

Varusmiessoittokunnan ProG-konsertti ja Mikko Vaismaa Show Kangasala-talossa

Stand up -koomikko Mikko Vaismaa ja Varusmiessoittokunnan ProG-konsertti kääntävät suupielet hymyyn marraskuun alussa. Molemmat ovat tuttuja vieraita Kangasala-talossa.

Huippumuusikoista koostuva kvintetti tarjoilee Bachia ja Schubertia Forelli-konsertissa Kangasala-talossa 27.10.2022.
06.10.22

Balladipelimannien 50v-konsertti, Forelli-kvintetto, Ida Elina ja Laila Kinnusen elämäntarina Kangasala-talossa

Kangasalan Balladipelimannit täyttävät 50 vuotta ja juhlivat tietenkin konsertilla Kangasala-salissa. Toinen juhlija on popkanteletar Ida Elina 10-vuotiskiertueellaan. Kangasala-talossa kuullaan myös Bachin ja Schubertin musiikkia huippumuusikoiden soittamana ja nähdään Laila Kinnusen elämäntarinaan perustuva musiikkinäytelmä, pääosassa Milana Misic.

Timo Lavikainen ja Pasi Karppi: Kuinka te kehtaatte?! Kangasala-talossa 22.10.2022.
30.09.22

Timo Lavikainen ja Pasi Karppi todellakin kehtaavat Kangasala-talossa! Kangasala-salissa myös vintage-yhtye Seminola sekä Muska Kirka-tribuutissa

Kuinka te kehtaatte?! on Timo Lavikaisen ja Pasi Karpin hyvän maun rajoja - ja muitakin rajoja - koetteleva kahden miehen mutta kymmenien hahmojen esitys Kangasala-salissa. Vintage-yhtye Seminola soittaa jäljittelemättömään tyyliinsä säveliä elokuvista ja näyttämöiltä. Muska Babitsin kunnioittaa veljensä muistoa Kirka-tribuutikonsertissa, toisena solistina Kai Jämsä.

Teemu Keskisarja ja Juha Repo: Sellanen ol sodan ja rauhan Viipuri Kangasala-talossa 11.10.2022.
22.09.22

Teemu Keskisarja kertoo Viipurista, Mato ja Jore rokkaavat ja manserockmusikaali Viidestoista yö nähdään Kangasala-talossa

Liput loppunevat jälleen kesken, kun historioitsija Teemu Keskisarja saapuu Kangasala-taloon. Tällä kertaa aiheena on Viipuri. Mato Valtonen ja Jore Marjaranta rokkaavat bändinsä kanssa ja yleisö saa laulaa mukana. Juice Leskinen ja muut manserockin ikonit ja heidän musiikkinsa tuovat muistoja mieleen musikaalissa Viidestoista yö.

Aili Ikonen feat. UMO Helsinki Jazz Orchestra: Valoista, varjoista Kangasala-talossa 5.10.2022.
16.09.22

Aili Ikonen ja UMO, Pekko Käppi, saikkukomedia ja nykyflamenco aloittavat Kangasala-talon lokakuun

Kangasala-talon lokakuu alkaa kiinnostavalla Batácora-nykyflamencoesityksellä, Aili Ikosen ja UMO Helsinki Jazz Orchestran valoihin ja varjoihin vievällä konsertilla, folkrocktaivaan kuumimmalla kokoonpanolla Pekko Käppi & K:H:H:L sekä hulvattomalla Lisää saikkua, kiitos! -komedialla.

Näytä lisää

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste