Ajankohtaista

Meidän Kangasala -näyttely on esillä Kangasala-talon 2. kerroksen aulatiloissa 1.3.–7.4.2024
27.02.24

Meidän Kangasala -valokuvanäyttely on katsaus Kangasalan ihmisiin, arkeen ja elämään paikkakunnalla

Meidän Kangasala -valokuvanäyttely on ammattikuvaaja Tiia Ennalan uteliaan tutkiskeleva dokumentaarinen valokuvaprojekti ja juttusarja, joka seuraa erilaisten kangasalalaisten ihmisten elämää ja arkea. Paikkakuntana loistaa kehittyvä, rakastettava, monipuolinen ja paljon antava Kangasala, jonka vetovoima pitää otteessaan; Kangasalle halutaan monista syistä ja tänne myös jäädään. Mutta miksi? Ja keitä me olemme, me Kangasalan ihmiset? “Ota selvää ja tule uteliain mielin näyttelyyn elämänmakuisten valokuvien ja tarinoiden äärelle!”, Ennala rohkaisee. Näyttely avautuu Kangasala-talossa perjantaina 1.3.2024.

05.10.23

Yhdenmukaistamme hinnoittelua

Tammikuusta 2024 alkaen alan yleisen käytännön mukaisesti Kangasala-talon tapahtumaliput ovat samanhintaisia kaikissa lipunmyyntikanavissa. Lipun hinta sisältää jatkossa palvelumaksun (alk. 1,60 €) myös Kangasala-talon lipunmyynnistä ostettuna. Muutos tulee voimaan vuoden 2024 tapahtumiin heti lippujen tullessa myyntiin.

Kangasala-talon klubikonserteissa nautit ohjelmasta rennossa ilmapiirissä!
28.09.23

Kangasala-talon konserttisali muuntuu syksyllä tunnelmalliseksi musiikki- ja komediaklubiksi

Kangasala-talon syksyn uutuus on klubi, jossa konserttisalin tunnelma muuttuu täysin totutusta. Permannolla on pöytiä, joiden ääressä yleisö voi seurata esitystä ja nauttia samalla salissa olevan baarin antimista.

Kangasala-talon henkilökunnalla on voimassa oleva ensiapukoulutus.
14.09.23

Pidä huolta siitä mistä välität!

Haluamme olla luomassa parempaa huomista, jossa vastuullisuus ei ole vain sanoja vaan sydämen asenne, joka ohjaa kaikkea toimintaamme. Tarjoamme monimuotoisesti aineettomia elämyksiä ja hyvinvointia. Otamme ympäristönäkökohdat huomioon päivittäisessä toiminnassa ja hankinnoissa. Kannustamme asiakkaitamme toimimaan samoin. Otamme huomioon myös jokaisen ainutlaatuisen ihmisen tunteineen ja tarpeineen sekä yhteisön, jonka jäseniä olemme. Haluamme olla vastuullisuuden edelläkävijä Kangasalla

Ilveskuiskaaja -elokuva Kangasala-talon K-Kinossa syyskuussa 2023.
29.08.23

Tule kuulemaan, kuinka perinteisistä luontoelokuvista poikkeava Ilveskuiskaaja syntyi

Keskiviikkona 6.9. klo 17.30 K-Kinossa alkavan Ilveskuiskaaja -elokuvan näytöksen jälkeen elokuvan tuottaja Pasi Hakkio kertoo tästä poikkeuksellisesta uutuusdokumentista ja sen teemoista, sekä vastaa yleisön kysymyksiin.

Kukkaistutuksia Kangasala-talon etuovilla.
27.07.23

Kangasala-talon elokuussa kuullaan urkukonsertti, nautitaan maailmanluokan jazzista uudessa klubikatsomossa ja tutustutaan uuteen suomalaiseen oopperaan

Kangasala-talo saa hetkeksi urut, kun juhlistamme Kangasalan urkutehtaan 180-vuotista historiaa konsertin merkeissä. Elokuun ensimmäisellä viikolla Kangasala-sali muuttuu myös jazzklubiksi. Loppukuusta päästään kuulemaan Tampereen Nuorten Oopperantekijöiden uutuusoopperaa.

Hae malliksi markkinointikuvauksiin
07.07.23

Tule valokuvamalliksi eturivin paikalle!

Haemme malleja Kangasala-talon markkinointikuvauksiin, jotka järjestetään perjantaina 4. elokuuta klo 16 - 21.00. Syksyllä 2023 otamme käyttöön valikoituihin konsertteihin klubikatsomon, josta erityisesti kaipaamme markkinointikuvia. Kuvaukset järjestetään siis aidon konsertin aikaan ja mallit pääsevät ensimmäisinä testaamaan klubikonseptin! Permannolla on pöytäpaikkoja ja salissa on myynnissä juomia.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste