Ajankohtaista

Järjestä yksityisnäytös Kangasala-talon K-kinossa!
20.01.22

Yksityisnäytös K-Kinossa tai oma konsertti kymmenelle Kangasala-talossa

Kangasala-talo tarjoaa mahdollisuuden yksityisen elokuvanäytöksen järjestämiseen enintään kymmenelle henkilölle. Kangasala-salissa voi myös järjestää yksityistilaisuutena oman konsertin tai muun esityksen. Jos pianistin unelmana on ollut soittaa Steinway-flyygeliä konserttisalissa, nyt haaveen voi toteuttaa, yleisönä oma lähipiiri.

10.01.22

Kimmo Pyykkö -taidemuseo avoinna, Kangasala-talon tapahtumat ja K-Kinon elokuvat tauolla

Kangasala-talo avaa ovensa jälleen tiistaina 11.1.2022. Talossa pääsee vierailemaan Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyssä ja asioimaan lipunmyynnissä, mutta Kangasala-salin tapahtumia ja K-Kinon elokuvia ei voida koronarajoitusten vuoksi järjestää.

23.12.21

Kangasala-talon joulutauko venyy koronapäätöksen johdosta

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen johdosta Kangasala-talon, Kimmo Pyykkö -taidemuseon ja K-Kinon tapahtumat on peruttu 7.1.2022 saakka. Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo avautuvat yleisölle tämän hetkisen tiedon mukaan taas tiistaina 11.1.2022.

11.12.21

Koronapassin käyttö laajenee Kangasala-talossa

Kangasala-talossa edellytetään maanantaista 13.12.2021 alkaen koronapassia kaikissa Kangasala-salin tapahtumissa ja aiemmasta poiketen myös K-Kinon elokuvissa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyissä. Lipunmyynnissä voi asioida ja talossa piipahtaa ilman koronapassia. 

Juha Laitila
08.12.21

Juha Laitila Anitta Ahosen tilalla Kangasala-talossa perjantaina

Perjantain stand up -illan esiintyjä vaihtuu. Kangasala-salin lavalle nousee koomikko ja imitaattori Juha Laitila perjantaina 10.12.2021 klo 19 alkavassa esityksessä.

Kangasala-talo
23.11.21

Kangasala-talo ottaa koronapassin käyttöön joulukuun tapahtumissa

Kangasala-talo ottaa koronapassin käyttöön joulukuun alusta. Koronapassia edellytetään Kangasala-salissa järjestettävissä konserteissa ja muissa tapahtumissa. K-Kinon elokuviin ja Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyihin pääsee passitta. Marraskuun tapahtumissa koronapassia ei vielä edellytetä.

Lauluyhtye Valkea & Minna ja Jussi Pyysalo Kangasala-talossa 4.12.2021.
19.11.21

Lauluyhtye Valkea ja Pyysalot johdattavat kohti joulua Kangasala-talossa

Paikallisten esiintyjien joulukonsertti Kangasala-talossa on jo perinne. Kohti joulua -konsertissa esiintyy Lauluyhtye Valkea yhdessä Minna ja Jussi Pyysalon kanssa lauantaina 4.12.2021.

Try Me Good King, moniaistillinen näyttämöteos väärästä vallankäytöstä Kangasala-talossa 30.11.2021.
19.11.21

Henrik VIII:n kuningattarien kohtalot musiikin, tanssin ja kerronnan keinoin Kangasala-talossa

“Olen kuullut, että pyöveli on hyvä, ja minulla on niin kapoinen kaula.” Näin sanoi kuningatar Anna Boleyn mestauslavalla 19. toukokuuta vuonna 1536. Anne ja muut Henrik VIII:n kuningattaret saavat äänen Kangasala-salin lavalla tiistaina 30.11.2021 väärää vallankäyttöä kuvaavassa Try me Good King -esityksessä. Ohjaajina ovat näyttämöllle itsekin nousevat näyttelijä Kati Outinen ja tanssija, koreografi Minna Tervamäki, solistina sopraano Pia Freund. Tämä moniaistillinen näyttämöteos on Kangasala-talon syyskauden ohjelmiston helmi.

Yleisöä Kangasala-salissa
17.11.21

Kangasala-talossa poikkeuksellisen paljon tapahtumia

Kangasala-talon marraskuussa tapahtuu poikkeuksellisen paljon. Kuun loppupuolella taloon on tulossa muiden muassa Ti-Ti Nallen lastenkonsertti, Kangasalan Mieslaulajien ja Pikkupelimannien isänmaallinen konsertti, Jukka Puotilan imitaatioshow ja Try me Good King, moniaistillinen näyttämöteos vallan väärinkäytöstä. K-Kino tuo Kangasala-salin valkokankaalle ensi-iltaelokuvia.

Pentti Hietanen esittää Lasse Heikkilän ikivihreitä ja uunituoreita lauluja säveltäjämestarin johtaman orkesterin säestyksellä levynjulkaisukonsertissa Kangasala-talossa 19.10.2021.
13.11.21

Pentti Hietanen tulkitsee Lasse Heikkilän lauluja Kangasala-talossa

Kahden kangasalalaistaustaisen ystävyksen levynjulkistamiskonsertti kuullaan Kangasala-talossa tiistaina 23.11.2011. Tenori Pentti Hietanen tulkitsee säveltäjä, muusikko Lasse Heikkilän musiikkia säveltäjän johtaman orkesterin säestyksellä.

Näytä lisää

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste