Ajankohtaista

K-Kino on Kangasala-talossa toimiva elokuvateatteri.
03.12.19

Äänet palautuivat K-Kinoon

Kangasala-salin esitystekniikka vikaantui lauantaina iltapäivällä. Viikonlopun ohjelmistovika saatiin korjattua eilen maanantaina ja äänet palautuivat K-Kinoon. Seuraava esitys on jo torstaina, jolloin kankaalle saadaan hurjia katsojalukuja kautta Suomen tahkoava Joker. Viikonloppuna peruuntuneiden tilalle on tulossa korvaavia näytöksiä.

Joulun sankari -konsertti Kangasala-talossa joulukuussa 2019.
02.12.19

Joulun sankari konserttiversiona 20.12.

Lasse Heikkilän säveltämä musikaali Joulun sankari kuullaan Kangasala-talossa konserttiversiona. Musiikkiteatteri Valkia tarjoaa tunnelmallisen kokonaisuuden laulua ja tanssia. Laulusolisteina kuullaan Liina-Lotta Hakamäkeä ja Janne-Tapani Simolaa. 

Moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja–lauluntekijä Ida Elina saapuu konsertoimaan Kangasala-taloon joulukuun 12. päivä.
28.11.19

Valoisaa joulua – Ida Elina kanteleineen Kangasala-talossa

Moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellään hurmaava laulaja–lauluntekijä Ida Elina saapuu konsertoimaan Kangasala-taloon joulukuun 12. päivä klo 19. Luvassa on ilta täynnä joulun tunnelmaa. Ida Elina esittää sekä perinteisiä että uusia joululauluja omalla ainutlaatuisella tyylillään.

Lauluyhtye Valkea konsertoi yhdessä kangasalalaisduo Minna ja Jussi Pyysalon kanssa Kangasala-talossa 3.12.2019.
21.11.19

Kohti joulua Valkean ja Pyysalojen kanssa Kangasala-talossa

Lauluyhtye Valkea esiintyy Kangasala-talossa yhdessä kangasalalaisduo Minna ja Jussi Pyysalon kanssa . Joulun tunnelmapaloja kuullaan jo perinteeksi muodostuneessa Kohti joulua -konsertissa tiistaina 3.12. klo 19.00.

Suomalainen Barokkiorkesteri (FiBO) esiintyy Kangasala-talossa syksyllä 2019.
20.11.19

Kangasala-talon marraskuussa vielä kaikkea paitsi harmaata

Ulkona voi olla marraskuisen harmaata, mutta Kangasala-talon seinien sisäpuolella sitä ei huomaa. Loppukuun konserttiohjelmisto tuo kuultavaksi musiikkia jazzista iskelmän kautta rockiin ja barokkimusiikista rhytm´n´bluesin kautta isänmaallisiin säveliin. Perjantaiset pikkujoulut ehtii vielä viettämään tällä viikolla rokaten Mato Valtosen ja Jore Marjarannan kanssa tai ensi viikon torstaina hitusen rauhallisemmin Dave Lindholmin Iloinen Marraskuu -konsertissa.

Kangasala-talo
14.11.19

Kangasala-talon monipuolinen kevät Olli Mustosesta Queen-musikaaliin

Kangasala-talo tuo keväällä 2020 lavalle klassista Beethovenista barokkioopperaan, lastenteatteria, tangoa konserteissa ja musiikkinäytelmässä, rockia ja roots-musiikkia, jazzia unohtamatta. Stand up ja komediat naurattavat pitkin kevättä. Myös paikalliset huiput palaavat Kangasala-saliin. Uutuutena K-Kinon Tammitorstait valkokankaalla -sarja.

Kangasala-talo
11.11.19

Kangasala-talon kevään ohjelmisto julki to 14.11. klo 11

Kangasala-talo julkistaa ohjelmistonsa torstaina 14.11.2019 kello 11.00. Samalla hetkellä konsertit, musikaalit, teatteriesitykset, stand up -illat ja muut esitykset tulevat myyntiin myös Lippupisteen kanavissa. Talon monipuolinen linja jatkuu ja korostuu kevään ohjelmistossa.

How Glad I Am - A Tribute to Nancy Wilson Kangasala-talossa syksyllä 2019.
11.11.19

Kielo Kärkkäinen laulaa Nancy Wilsonin tribuuttikonsertissa Kangasala-talossa

Grammy-palkitun jazz- ja soul-laulaja Nancy Wilsonin uraa ja säkenöiviä lahjoja juhlistava tribuuttikonsertti How Glad I Am – A Tribute to Nancy Wilson kiertää ympäri Suomea vuonna 2019 tamperelaisten jazzmuusikoiden esittämänä.

Tiina Lammisen näyttely Maisemamaalausta Kangasala-talon Galleriassa marras- ja joulukuussa 2019.
11.11.19

Taidemaalari Tiina Lammisen näyttely Maisemamaalausta Kangasala-talon galleriassa päättää näyttelyvuoden

Taidemaalarina ja taiteilija-tutkijana työskentelevän tamperelaisen Tiina Lammisen näyttely Maisemamaalausta on avautunut Kangasala-talon galleriassa. Lamminen tutkii taiteilijan tapaa havainnoida maisemaa ja väriä. Näyttelyyn liittyvä taiteilijatapaaminen pidetään sunnuntaina 1.12. klo 14. Tiina Lammisen näyttely galleriassa on esillä 6.11. – 21.12. Galleriaan on vapaa pääsy.

Legendaarinen kitaristi ja laulaja-lauluntekijä Dave ”Isokynä” Lindholm esiintyy Kangasala-talossa marraskuussa 2019.
08.11.19

Iloinen marraskuu - Dave Lindholm ja Joe Vestich Kangasala-talossa

Dave ”Isokynä” Lindholm on suomalainen kitaristi ja laulaja-lauluntekijä, joka on pitkän uransa aikana jättänyt lähtemättömän jäljen kotimaiseen musiikkiin. Lindholm on levyttänyt suuren määrän sekä suomeksi että englanniksi. Esiintymislavoilla Lindholmia on nähty jo lähes viiden vuosikymmenen ajan.

Näytä lisää

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste