Ajankohtaista

Puvustaja Heidi Jaakkola, kuva: Tiia Ennala
02.07.24

Kimmo Pyykkö -taidemuseon Valtaapitäviä-näyttelyssä tehdään yhteistyötä Kangasalan Pikkuteatterin kanssa

Valtaapitäviä-näyttelyssä on nähtävillä Rokokoo-tyylisiä roolivaatteita, jotka olivat näyttämöpukuina Kangasalan Pikkuteatterin näytelmässä Salaperäinen Taikahuilu. Kangasalan kulttuuriviikolla tiistaina 9.7. Klo 11 puvustaja Heidi Jaakkola opastaa kierroksen, jossa hän esittelee puvut ja kertoo niiden synnystä sekä puvustajan työstä. Kangasala-talon aulasta löytyy Heidi Jaakkolan valmistamia lasten roolipukuja, mekkoja ja viittoja, joita lapset pääsevät kokeilemaan.

Kangasala Classic -festivaali tuo Kangasalle klassisen musiikin huippuammattilaisia.
11.06.24

Kangasala Classic -festivaali tuo tällä viikolla Kangasalle klassisen musiikin huippuammattilaisia

Jo neljättä kertaa Kangasalla järjestettävä kamarimusiikkifestivaali Kangasala Classic tarjoaa kymmenen konsertin verran klassisia elämyksiä 13.-16.6.2024. Tänä vuonna festivaalin teemana on VALO. Festivaali tuo jälleen Kangasalle konsertoimaan joukon klassisen musiikin huippuammattilaisia.

Ennen kaikkea energisistä, improvisaatioon perustuvista keikoistaan tunnettu Arppa esiintyy yhtyeineen Kangasala-talossa 17.10.2024 osana syksyn salikiertuettaan.
25.04.24

Arppa, Maustetytöt, Anne Mattila ja Arja Koriseva Kangasala-talon syksyssä

Kangasala-talon syksyn 2024 ohjelmisto on julkaistu. Tulossa on nimekkäitä pop-artisteja, juhlavuottaan viettäviä iskelmätaivaan tähtiä sekä kiinnostavaa teatteria, isoja kotimaisia komedianimiä ja kiinnostavia uusia esityskonsepteja.

Kangasalle vai Cannesiin?
27.03.24

Kangasalle vai Cannesiin?

Kangasala Film Festival alkaa perjantaina 5.4.2024 ja sen ohjelmisto yllättää runsaudellaan.

Lumoava Kangasala -ympäristö- ja taideohjelmaa käsittelevä näyttely on esillä Kangasala-talossa 10.4.2024 alkaen.
26.03.24

Lumoava Kangasala -ympäristö- ja taideohjelmaa käsittelevä näyttely avautuu Kangasala-talossa 10.4.2024

Lumoava Kangasala on Kangasalan kaupungin ympäristö- ja taideohjelma, joka edistää kaupunkilaisten hyvinvointia sekä kaupunkitilan ja elinympäristön elämyksellisyyttä. Ohjelman ensimmäiset tilatut taideteokset valmistuivat vuonna 2023. Lumoava Kangasala -ohjelmaa esittelevässä näyttelyssä tutustutaan ohjelman aikana syntyneisiin taideteoksiin, ohjelman periaatteisiin, taiteen hankintamalleihin ja rahoitukseen sekä vanhempaan kangasalalaiseen julkiseen taiteeseen. Näyttelyn ovat toteuttaneet yhteistyössä Kangasalan kaupunki, Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo.

Meidän Kangasala -näyttely on esillä Kangasala-talon 2. kerroksen aulatiloissa 1.3.–7.4.2024
27.02.24

Meidän Kangasala -valokuvanäyttely on katsaus Kangasalan ihmisiin, arkeen ja elämään paikkakunnalla

Meidän Kangasala -valokuvanäyttely on ammattikuvaaja Tiia Ennalan uteliaan tutkiskeleva dokumentaarinen valokuvaprojekti ja juttusarja, joka seuraa erilaisten kangasalalaisten ihmisten elämää ja arkea. Paikkakuntana loistaa kehittyvä, rakastettava, monipuolinen ja paljon antava Kangasala, jonka vetovoima pitää otteessaan; Kangasalle halutaan monista syistä ja tänne myös jäädään. Mutta miksi? Ja keitä me olemme, me Kangasalan ihmiset? “Ota selvää ja tule uteliain mielin näyttelyyn elämänmakuisten valokuvien ja tarinoiden äärelle!”, Ennala rohkaisee. Näyttely avautuu Kangasala-talossa perjantaina 1.3.2024.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste