Ajankohtaista

Värikäs ja tunteikas musiikkinäytelmä Unto Monosen elämästä Kangasala-talossa su 8.3.2020.
22.02.20

Unto Monosesta kertova musiikkinäytelmä Kangasala-talossa

Kangasala-talossa katsojia liikuttaa sunnuntaina 8.3. värikäs ja tunteikas musiikkinäytelmä Unto Monosen elämästä. Monosen tangot ovat edelleen osa suomalaisten yhteistä musiikkimuistia.

Kangasala Beatles Happening Kangasala-talossa 4.-5. syyskuuta.
20.02.20

Beatles elää syksyllä Kangasalla! Kangasala Beatles Happening Kangasala-talossa 4.-5. syyskuuta.

Kangasala Beatles Happening tuo Pirkanmaan talousalueelle kaivatun liverpoolilaiseen musiikkiin ja sen kulttuurisiin ilmiöihin keskittyvän tapahtuman. Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Kangasala-talossa koetaan kaksi syvälle merseybeatiin sukeltavaa konserttia sekä lauantain monipuolinen seminaaripäivä.

Mikko Vaismaa esiintyy Kangasala-talossa maaliskuussa 2020.
19.02.20

Mikko Vaismaa Show Kangasala-talossa 7.3.

Mikko Vaismaa on yksimielisesti hauska. Kangasala-talossa lauantaina 7.3. esiintyvä jyväskyläläinen stand up -koomikko Mikko Vaismaa tunnetaan ilmeikkäänä ja terävänä koomikkona sekä velmuna roolimallina, johon on helppo samaistua. Jokainen esitys on yleisönsä näköinen, ja kotiin lähdetään vatsalihakset kipeänä ja mieli hellän ymmärtäväisenä maailmaa, maailmankaikkeutta ja kanssaihmisiä kohtaan.

Tango de mi Alma - Essi Luttinen ja Martin Alvarado Kangasala-talossa maaliskuussa 2020.
18.02.20

Argentiinalainen tangolaulaja Martin Alvarado konsertoi Kangasalla

Argentiinalaista Martin Alvaradoa pidetään Argentiinan merkittävimpänä nykytangon laulajana ja hänen ääntään yhtenä hienoimmista tangoäänistä. Kangasalle hän saapuu torstaina 5.3. yhdessä mm. Merikanto-laulukilpailun voittaneen mezzosopraanon Essi Luttisen kanssa. Sielukas konsertti Tango de mi Alma yhdistää perinteiseen argentiinalaiseen tangoon jazz- ja taidemusiikin vaikutteita.

11.02.20

Museolehtori – tiedottajan vakinainen työsuhde Kimmo Pyykkö -taidemuseossa

Haemme joukkoomme museolehtori – tiedottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 9.3.2020 lähtien tai sopimuksen mukaan. Museolehtorina vastaat museon yleisötyöstä ja tiedottamisesta sekä museon markkinoinnista. Työhön liittyy tapahtumien, taiteilijatapaamisten ja työpajojen suunnittelua ja toteuttamista. Osa tapahtumista järjestetään yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Museolehtorina tehtäviisi kuuluu myös opastusten käsikirjoittamista ja oppaiden ohjaamista sekä teemallisten, eri ikäryhmät huomioivien opastusten suunnittelua ja toteutusta.

Taidemaalari Helene Schjerfbeckin ja Einar Reuterin suhteesta taiteeseen, kirjallisuuteen ja toisiinsa kertova elokuva Helene Kangasala-talon K-Kinossa tammikuussa 2020.
04.02.20

K-Kino lisää Helenen näytöksiä

Taiteilija Helene Schjerfbeckistä kertova Antti J. Jokisen elokuva Helene murskaa katsojaennätyksiä, niin myös Kangasalla. Suuren kysynnän vuoksi K-Kino lisää Helenen näytöksiä Kangasala-talon K-Kinossa. Näytökset toimivat samalla korvaavina näytöksinä niille elokuvalipun ostaneille, joilta Helene jäi näkemättä projektorin rikkoutumisen vuoksi sunnuntaina 2.2.

Helmikuussa 2020 Kangasala-talossa nähdään Seela Sellan elämän ympärille rakennettu teatteritapahtuma Ihan Seelana.
03.02.20

Elämänmakuista teatteria Kangasala-talossa: Ihan Seelana ja Pientä laittoa

Helmikuussa heittäydytään ensin Pientä laittoa -parisuhdekomedian kiemuroihin 22.2. ja jatketaan Seela Sellan elämän ympärille rakennetulla teatteritapahtumalla Ihan Seelana 26.2. Kangasala-talossa. Esitykset ovat erityyppisiä, mutta molemmat taatusti elämänmakuisia.

Joonas Widenius Trio esiintyy Kangasala-talossa helmikuussa 2020.
31.01.20

Joonas Widenius Trio levynjulkistuskiertueella Kangasala-talossa

Kangasala-salissa on luvassa laadukasta jazzia torstaina 20.2., kun flamencokitarastaan tunnettu Joonas Widenius tuo trionsa levynjulkistuskiertueen konserttiin Kangasalle. Ennakkoluuloton uusi musiikki kaataa raja-aitoja.

Jussi Syren and the Groundbreakers ja Clint Bradley esiintyvät Kangasala-talossa helmikuussa 2020.
30.01.20

Jussi Syren and The Groundbreakers ja Clint Bradley Band Kangasala-talossa 27.2.

Helmikuun lopulla Kangasalle saadaan kansainvälisiä vieraita. Arvostettu brittiläinen western-musiikin esittäjä ja lauluntekijä Clint Bradley orkestereineen vierailee Kangasala-talossa yhtä kansainvälisen suomalaisen bluegrass-taiturin Jussi Syrenin ja hänen bändinsä kanssa. Kangasala-salissa kuullaan muun muassa Beatles-kappaleita bluegrass-versioina.

Vie meidät rakkauteen – tangoa ja tunnelmaa jo 30 vuotta -konsertti Kangasala-talossa helmikuussa 2020.
24.01.20

Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen Kangasala-talossa 15.2.

Lauantaina 15.2. Kangasala-salin täyttävät tango ja nostalgia. Vie meidät rakkauteen – tangoa ja tunnelmaa jo 30 vuotta -konsertti juhlistaa Arja Korisevan ja Hannu Lehtosen pitkää yhteistyötä. Konsertti myytäneen loppuun, sillä kolmisen viikkoa ennen konserttia lippuja on jäljellä enää parikymmentä kappaletta.

Näytä lisää

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste