Ajankohtaista

Pekko Käppi & K:H:H:L maksuttomassa live stream -konsertissa Kangasala-talosta to 2.4.2020 klo 17.
27.03.20

Kangasalan kaupungin ja Kangasala-talon 2.4.2020 järjestämän virtuaalikonsertin artisti vaihtuu

Konsertissa oli tarkoitus nähdä helsinkiläisen laulaja ja tanssija Anna Inginmaan keikka, mutta hänen tilallaan tullaan näkemään pirkanmaalainen Pekko Käppi & K:H:H:L kokoonpano.

Kaikki kiva ei ole peruttu! Virtuaalisten tapahtumien kevät on nyt täällä.
23.03.20

Kaikki kiva ei ole peruttu! Virtuaalisten tapahtumien kevät on nyt täällä.

Anna Inginmaan konsertti välitetään verkossa suorana Kangasala-salista torstaina 2.4.2020 kello 17. Koronaviruksen kaltaisten odottamattomien ja haastavien aikojen keskellä yhteiskuntamme tarvitsee uusia tapoja kokoontua yhteen, nauttia kulttuurista ja kokea sen voimaannuttava ja mieltä virkistävä vaikutus.

Kangasala-talo Kuohunharjuntieltä.
17.03.20

Päivittyvä tilanne Kangasala-talon kevään tapahtumista

Tältä sivulta löydät tiedon siitä, mitkä kevään tapahtumista peruuntuvat ja mitkä siirtyvät. Päivitämme sivua sitä mukaa kuin saamme tietoa. Sivu on päivitetty viimeksi 1.4.2020.

Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä K-Kino on suljettu
16.03.20

Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo sekä K-Kino on suljettu

Valtioneuvoston 16.3.2020 tekemien päätösten mukaisesti Kangasala-talo sulkee ovensa. Kaikki Kangasala-talossa järjestettäväksi suunnitellut tapahtumat on toistaiseksi peruttu tai siirretty, samoin K-Kinon elokuvat. Kimmo Pyykkö -taidemuseo on suljettu. Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne ja pysykää terveinä!

Joitakin tapahtumia peruuntuu Kangasala-talossa, K-Kino jatkaa normaalisti
12.03.20

Joitakin tapahtumia peruuntuu Kangasala-talossa, K-Kino jatkaa normaalisti

Kangasala-talon lauantain 14.3. konsertit on peruttu. Joudumme perumaan myös osan muista tapahtumista. K-Kinon elokuvaesitykset jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Ajantasaisen tiedon saat parhaiten täältä verkkosivuiltamme kunkin tapahtuman kohdalta. Täältä löydät viimeistään ensi viikon alussa myös ohjeet peruuntuneisiin tapahtumiin ennakkoon ostamiesi lippujen maksupalautuksista. Joudumme tekemään palautuksista järjestelyjä Lippupisteen kanssa ja sen kanavat ovat nyt ymmärrettävästi ruuhkautuneet. Koronatilanne aiheuttaa ruuhkaa myös meille Kangasala-talon asiakaspalveluun. Kiitos, että ymmärrätte tilanteen ja mahdollisen viiveen. Palvelemme teitä parhaamme mukaan myös tässä poikkeustilanteessa!

PMO-festari järjestetään Kangasala-talolla 16.3.–19.3.2020.
07.03.20

Kangasala-talo ylpeänä esittää: PMO-festari 16. - 19.3.

Esiintymismahdollisuuksien järjestäminen lapsille ja nuorille tekijöille on yksi Kangasala-talon tärkeistä tavoitteista. Pirkanmaan musiikkiopiston nuoret muusikot esiintyvät Kangasala-salin lavalla PMO-festareilla 16. - 19.3.

Diandra esiintyy Kangasala-talossa keväällä 2020.
07.03.20

Diandran konsertti Kangasala-talossa lähes loppuunmyyty

Aina energinen Diandra konsertoi Kangasala-talossa perjantaina 20.3.2020. Laivaan mun laulujen -konserttiin on jäljellä enää toistakymmentä lippua, joten nopeimmat ehtivät vielä saada omansa.

Giacomo Puccinin ooppera La Boheme Sydneyn Handa operan tulkitsemana elokuvateatteriesityksenä Kangasala-talon K-Kinossa maaliskuussa 2020.
07.03.20

Oopperafilmatisointi La Boheme Kangasala-talossa

Yksi maailman mahtavimmista oopperaesityksistä, Giacomo Puccinin säveltämä La Boheme, on tuotu Sydneyn sataman veden päälle rakennetulta ulkoilmanäyttämöltä elokuvateattereihin ja nyt Kangasala-saliin.

Jäitä sulatellessa -konsertti Kangasala-talossa maaliskuussa 2020.
05.03.20

Mikko Leppilampi ja Johanna Försti The Dumb Stuff Bandin solisteina 14.3.

Kevään korvalla odotellaan jäiden sulamista ja nautitaan hyvän tuulen rytmimusiikista, tunnelmapaloista ja soulin sykkeestä Kangasala-talossa. Niitä tarjoilee pääosin Tampere Filharmonian soittajista koostuva The Dumb Stuff Band solisteineen. Mikrofoniin tarttuvat soul-kuningatar Johanna Försti ja karismaattinen Mikko Leppilampi. Paikallisväriä tuo Timo Kahilainen koskettimissa.

A.Aallon Rytmiorkesteri esiintyy Kangasala-talossa maaliskuussa 2020.
28.02.20

A. Aalto Kangasala-talossa perjantaina 13. päivä

A. Aallon Rytmiorkesterilla on erityinen suhde Kangasalaan ja kangasalalaisilla bändiin. Aallot olivat mukana muun muassa kaikilla takavuosien Harjufestareilla. Sen vuoksi ei ollut kovin suuri yllätys, että lippukauppa käynnistyi vauhdikkaasti siitä huolimatta, että Kangasala-talossa konserttipäivä on perjantai 13. maaliskuuta.

Näytä lisää

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste