Ajankohtaista

Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli Show Must Go On Kangasala-talossa helmikuussa 2020.
17.01.20

Show Must Go On -musikaali Kangasala-talossa 7.2.

Queen-yhtyeen elämää suurempi musiikki soi Kangasala-salissa 7.2.2020. Show Must Go On -musikaalin pääosassa Freddie Mercuryn roolissa esiintyy Mikael Saari. Bändin tyylille uskollinen musikaali on kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan muistolle.

Pikku Papun Orkesteri Kangasala-talossa helmikuussa 2020.
17.01.20

Pikku Papun Orkesterin hurmaava lastenkonsertti Kangasala-talossa

Pikku Papu on iloinen pieni kilpikonna, joka seikkailee ystävineen konsertissa Kangasala-talossa 5.2.2020. Lauluissa käsitellään ystävyyttä, iloa, kiukkua, ruoanlaittoa, luontoa ja toisten kanssa toimeen tulemista - koko elämän kirjoa. Kangasala-sali täyttyy hyvää vauhtia, mutta monta perhettä mahtuu vielä mukaan.

Barokkiooppera Rakkauden puutarha Kangasala-talossa helmikuussa 2020.
17.01.20

Barokkimusiikkia: Rakkauden puutarha Kangasala-talossa ystävänpäivän aattona

Kangasala-talossa kukkii ystävänpäivän aattona 13.2. Rakkauden puutarha. Suomalaisen barokkiorkesterin konsertin pääteos on Alessandro Scarlattin harvoin kuultu serenata. Koko konsertille nimensä antaneessa miniatyyrioopperassa solisteina laulavat sopraano Tuuli Lindeberg ja altto Susanne Langner Saksasta. Jos etsit lippuja loppuunmyytyyn Olli Mustosen konserttiin, tämä on sinulle erinomainen vaihtoehto!

Kangasala-talossa on luvassa Ulla Tapanisen hillitöntä six-pack-komiikkaa ja teräviä huomioita helmikuussa 2020.
13.01.20

Ulla Tapanisen legendaarisen Lava-ammuntaa -sarjan kuudes osa Kangasala-talossa

Kangasala-talon helmikuun avaa hulvaton komedienne Ulla Tapaninen. Lava-ammuntaa VI on rakastetun esityssarjan kuudes itsenäinen jatko-osa. Aikaisemmin Tapaninen on esittänyt stand up-, sit down-, stay home-, lay down - ja come pack -komiikkaa. Tällä kertaa tarjolla six pack -komiikkaa huumorinjanoisille katsojille.

Kangasalan matkailuneuvonnan avajaiset Kangasala-talossa 9.1.2020
10.01.20

Matkailuinfo muutti Kangasala-taloon

Visit Kangasalan matkailuneuvonta siirtyi 1.1.2020 Kangasalan keskustaan, Kangasala-talon hoidettavaksi. Matkailijoille tarjotaan tietoa Kangasalan kohteista ja palveluista ympäri vuoden pääsääntöisesti tiistaista lauantaihin klo 11–16.

Kangasala-talo Kuohunharjuntieltä.
10.01.20

Kimmo Pyykkö -taidemuseo ja Kangasala-talo uuteen kävijäennätykseen

Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo ylsivät molemmat uuteen kävijäennätykseen vuonna 2019. Kangasala-talossa vieraili yhteensä 54 566 asiakasta, joista 15 733 kävi taidemuseossa.

Olli Mustonen konsertoi Kangasala-talossa tammikuussa 2020.
03.01.20

Olli Mustonen tuo Beethovenin pianosonaatit Kangasala-taloon

Omaleimainen huippupianisti Olli Mustonen on odotettu vieras tammikuun lopulla Kangasala-talossa. Mikä sopisikaan paremmin ohjelmistoksi Beethovenin juhlavuonna kuin mestarisäveltäjän pianosonaatit. Beethovenin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 250 vuotta ja Kangasala-talo juhlii hänen musiikkiaan tällä konsertilla. Lippuja on vielä saatavilla, mutta Kangasala-sali täyttyy hyvää vauhtia.

Lämminhenkinen irlantilaisen musiikin ja kulttuurin festivaali tuo jälleen irlantilaisia huippuartisteja Suomeen monipuolisen ohjelmiston myötä. Koe keväällä Irlannin taika Kangasala-talossa!
02.01.20

Kangasala Irish Festivalin ennakkoliput myynnissä 7.1.2020 saakka

Ennakkoliput nyt edullisesti! Irlantilaisen musiikin iloinen festari Kangasala Irish Festival - The Spring Gathering Kangasala-talossa 23. - 25.4.2020. Ennakkoliput kannattaa ostaa nyt, sillä ne ovat myynnissä vain loppiaisen yli 7.1. asti.

Tšaikovskin musiikkiin pohjautuva klassikko Pähkinänsärkijä Wienin Staatsballettin esityksenä K-Kinon valkokankaalla Kangasala-talossa tammikuussa 2020.
16.12.19

Tammitorstait valkokankaalla Kangasala-talossa

Tammitorstait valkokankaalla on aivan uusi kokeilu Kangasala-talon K-Kinossa. Tuomme torstai-iltoihin filmatisoinnit Pähkinänsärkijä-baletista, Shakespeare-näytelmästä Talvinen tarina ja Claude Monet´n taidetta esittelelvän Monet´n lumpeet, joka vie meidät maailman taidemuseoihin ja Monet´n puutarhaan. Esityksissä on väliaika. 

Lämminhenkinen irlantilaisen musiikin ja kulttuurin festivaali tuo jälleen irlantilaisia huippuartisteja Suomeen monipuolisen ohjelmiston myötä. Koe keväällä Irlannin taika Kangasala-talossa!
16.12.19

Irkkumusiikkia Kangasala-talon keväässä! Kangasala Irish Festival tulee taas huhtikuussa – konserttiohjelmisto julkistettu

Lämminhenkinen ja kansainvälinen irlantilaisen musiikin ja kulttuurin festivaali Kangasala Irish Festival – The Spring Gathering tuo jälleen irlantilaisia huippuartisteja ja tanssijoita Suomeen monipuolisen ohjelmiston myötä. Festivaali tarjoaa irlantilaisen musiikin konsertteja, tanssia, tarinankerrontaa, jameja, soiton- ja tanssin opetusta ja elokuvia kaikenikäisille 23.-25.4.2020. Kangasala-talossa ja Kangasalan eri paikoissa järjestettävän festivaalin konserttiohjelmisto on nyt julkistettu. Festivaaliohjelma täydentyy vielä jamien, elokuvien, soiton- ja tanssinopetuksen sekä mahdollisen muun oheisohjelmiston osalta.

Näytä lisää

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste