Ajankohtaista

Suomalainen Barokkiorkesteri (FiBO) esiintyy Kangasala-talossa syksyllä 2019.
20.11.19

Kangasala-talon marraskuussa vielä kaikkea paitsi harmaata

Ulkona voi olla marraskuisen harmaata, mutta Kangasala-talon seinien sisäpuolella sitä ei huomaa. Loppukuun konserttiohjelmisto tuo kuultavaksi musiikkia jazzista iskelmän kautta rockiin ja barokkimusiikista rhytm´n´bluesin kautta isänmaallisiin säveliin. Perjantaiset pikkujoulut ehtii vielä viettämään tällä viikolla rokaten Mato Valtosen ja Jore Marjarannan kanssa tai ensi viikon torstaina hitusen rauhallisemmin Dave Lindholmin Iloinen Marraskuu -konsertissa.

Kangasala-talo
14.11.19

Kangasala-talon monipuolinen kevät Olli Mustosesta Queen-musikaaliin

Kangasala-talo tuo keväällä 2020 lavalle klassista Beethovenista barokkioopperaan, lastenteatteria, tangoa konserteissa ja musiikkinäytelmässä, rockia ja roots-musiikkia, jazzia unohtamatta. Stand up ja komediat naurattavat pitkin kevättä. Myös paikalliset huiput palaavat Kangasala-saliin. Uutuutena K-Kinon Tammitorstait valkokankaalla -sarja.

Kangasala-talo
11.11.19

Kangasala-talon kevään ohjelmisto julki to 14.11. klo 11

Kangasala-talo julkistaa ohjelmistonsa torstaina 14.11.2019 kello 11.00. Samalla hetkellä konsertit, musikaalit, teatteriesitykset, stand up -illat ja muut esitykset tulevat myyntiin myös Lippupisteen kanavissa. Talon monipuolinen linja jatkuu ja korostuu kevään ohjelmistossa.

How Glad I Am - A Tribute to Nancy Wilson Kangasala-talossa syksyllä 2019.
11.11.19

Kielo Kärkkäinen laulaa Nancy Wilsonin tribuuttikonsertissa Kangasala-talossa

Grammy-palkitun jazz- ja soul-laulaja Nancy Wilsonin uraa ja säkenöiviä lahjoja juhlistava tribuuttikonsertti How Glad I Am – A Tribute to Nancy Wilson kiertää ympäri Suomea vuonna 2019 tamperelaisten jazzmuusikoiden esittämänä.

Tiina Lammisen näyttely Maisemamaalausta Kangasala-talon Galleriassa marras- ja joulukuussa 2019.
11.11.19

Taidemaalari Tiina Lammisen näyttely Maisemamaalausta Kangasala-talon galleriassa päättää näyttelyvuoden

Taidemaalarina ja taiteilija-tutkijana työskentelevän tamperelaisen Tiina Lammisen näyttely Maisemamaalausta on avautunut Kangasala-talon galleriassa. Lamminen tutkii taiteilijan tapaa havainnoida maisemaa ja väriä. Näyttelyyn liittyvä taiteilijatapaaminen pidetään sunnuntaina 1.12. klo 14. Tiina Lammisen näyttely galleriassa on esillä 6.11. – 21.12. Galleriaan on vapaa pääsy.

Legendaarinen kitaristi ja laulaja-lauluntekijä Dave ”Isokynä” Lindholm esiintyy Kangasala-talossa marraskuussa 2019.
08.11.19

Iloinen marraskuu - Dave Lindholm ja Joe Vestich Kangasala-talossa

Dave ”Isokynä” Lindholm on suomalainen kitaristi ja laulaja-lauluntekijä, joka on pitkän uransa aikana jättänyt lähtemättömän jäljen kotimaiseen musiikkiin. Lindholm on levyttänyt suuren määrän sekä suomeksi että englanniksi. Esiintymislavoilla Lindholmia on nähty jo lähes viiden vuosikymmenen ajan.

Mentalisti-taikuri Pete Poskiparta esiintyy Kangasala-talossa ke 6.11.2019.
06.11.19

Komediaa Kangasalla: Syksy huipentuu kahteen huippuesiintyjään Kangasala-talossa

Viinikan Filmi Oy on jo useampana kautena järjestänyt korkeatasoista ohjelmaa Kangasala-taloon. ”Yhteistyö on ollut mutkatonta ja molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä toimintaan”, kertoilee Viinikan Filmi Oy:n puuhamies Panu Raipia. Hän on tuonut Kangasalle ison joukon maamme eturivin tähtiä: Krisse Salminen, Jukka Puotila, Niko Kivelä, Mikko Vaismaa, Johanna Rusanen-Kartano, Jyrki Anttila ja Marjukka Tepponen.

Kangasala-talo on Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelema kulttuurikeskus Kangasalan keskustassa.
06.11.19

Kimmo Pyykkö -taidemuseo pääsi valtionosuuden piiriin

Tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen (kesk.) on nimennyt valtionosuuden piiriin 124 museota. Kimmo Pyykkö -taidemuseo pääsee ainoana uutena valtionosuuden piiriin Pirkanmaalta. Taidemuseolle myönnetään valtionosuuksina 3,5 henkilötyövuotta (92 930€). Kangasala-talon osana toimiva taidemuseo avattiin yleisölle 30.1.2015.

Tamperelais–kangasalalainen vintageorkesteri Seminola soittaa tunnettuja ja vähemmän tunnettuja schlaager- eli iskusävelmähelmiä Kangasala-talossa 30.10.2019.
23.10.19

Seminolan mukana nostalgisten iskusävelten maailmaan

Vintageorkesteri Seminola soittaa perinteisessä syyskonsertissaan Kadonneita aarteita ke 30.10. klo 19 tunnettuja ja vähemmän tunnettuja schlager- eli iskusävelmähelmiä 1920–1950 -luvuilta. Mainio tamperelais–kangasalalainen kokoonpano johdattaa kuulijansa ”vanhoihin hyviin aikoihin”.

Jesse Kaikuranta ja Peter Engberg esiintyvät Kangasala-talossa syksyllä 2019.
23.10.19

Jesse Kaikurannan päätöskonsertissa herkkää tulkintaa

Valovoimainen tulkitsija Jesse Kaikuranta esittää omia hittejään ja tarkasti harkittuja lainattuja lauluja Vain Elämää -yhtyeestä tutun kitaristi Peter Engbergin kanssa Kangasala-talossa 9.11.2019 kitaralle ja laululle sovitettuina versioina. Puhutteleva ja herkkä ilta on Jesse Kaikurannan paluukiertueen päätöskonsertti.

Näytä lisää

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste