Ajankohtaista

Romina Bianco & Tango Del Norte konsertoivat Kangasala-talossa.
08.06.19

Argentiinalaisen laulajalegendan Mercedes Sosan musiikki soi Kangasala-talolla

Perjantaina 14.6. Kangasala-talolla on mahdollisuus nauttia hieman harvinaisemmasta musiikkielämyksestä. Suomalainen Tango del norte -yhtye ja argentiinalainen laulajatähti Romina Bianco ovat koonneet konsertin verran Argentiinan tunnetuimman muusikon, Mercedes Sosan, upeita lauluja.. Konsertti järjestetään Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.

23.05.19

Einar Ilmoni ja opettajansa Helene Schjerfbeck Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 8.6. – 1.9.2019

Kangasalalaisen kuvataiteilija Einar Ilmonin (1880-1946) odotettu näyttely avautuu 8.6.2019. Kimmo Pyykkö -taidemuseon kahdessa kerroksessa nähtävä näyttely esittelee Ilmonin teemoista keskeisimmät: kangasalalaisen maiseman, voimakkaat omakuvat, luonteikkaat lapsikuvat sekä uskonnolliset teemat. Ilmonin teosten rinnalle ripustetaan muutama teos hänen opettajaltaan Helene Schjerfbeckiltä. Schjerfbeckiä ja Ilmonia yhdistivät paitsi tyylilliset pyrkimykset, maalaustapa ja aihevalinnat, myös sielullinen yhteys sekä eristäytynyt elämätapa. Näyttelyssä on esillä noin 55 teosta.

Vibrafonisti Arttu Takalo, käyrätorvisti Tero Toivonen ja kitaristi Marzi Nyman
15.05.19

Marzi Nyman taituroi Kamariorkesteri Avantin solistina

Kamariorkesteri Avantin Space Taxi -konsertissa ma 20.5. klo 19 konsertissa Marzi Nymanin sähkökitara, Arttu Takalon vibrafoni ja Tero Toivosen käyrätorvi sulautuvat Avantin jousikvartetin sointiin. Elämyksellisessä konsertissa mikään ei ole sitä miltä se näyttää, mutta kaikki on kumminkin sitä miltä se kuulostaa.

Mamma Mia, Here We Go Again! elokuva Kangasala-talon K-Kinossa.
09.05.19

Mamma Mia! – Äitienpäivänä lauletaan leffassa Kangasala-talossa

Elokuvamusikaali MAMMA MIA! Here We Go Again nähdään K-Kinossa äitienpäivänä 12.5. klo 14 toivottuna sing-along-näytöksenä. Kappaleiden sanat heijastetaan valkokankaalle karaoketyyliin ja katsojat pääsevät halutessaan laulamaan elokuvatähtien kanssa. Laulupakkoa ei ole, vaan elokuvasta voi tulla nauttimaan muuten vaan!

Costello Hautamäki esiintyy Kangasala-talossa 10.5.2019
07.05.19

Costello Hautamäen yhden miehen rokki-illassa tunnelma nouseen kattoon

Popeda-ikoni, kitaristi Costello Hautamäki esiintyy Kangasala-talossa mies ja kitara -meiningillä perjantaina 10.5.2019 klo 19. Lavalle isänsä kanssa nousee niin ikään kitaraa soittava Jimi Hautamäki.

Kannaksen pojat esittää Sam Sihvon Jääkärin morsian -laulunäytelmän Kangasala-talossa toukokuussa 2019
29.04.19

Kannaksen poikien Jääkärin morsian on täynnä laulua, tanssia ja historiaa

Keskiviikkona 8.5. klo 19 Kangasala-salissa kuullaan Sam Sihvon laulunäytelmä, joka kertoo jääkäri Martin ja Sabinan tarinan. Kannaksen poikien juonnetussa versiossa kuullaan Sihvon sävellysten lisäksi myös sota-ajan lauluja, kuten Elämää juoksuhaudoissa ja Liisa pien.

Samuli Heimonen: Lukemattomat kehykset, 2018. Akryyli ja öljy kankaalle, 140 x 120 cm.
22.04.19

Susi ulvoo ja muita eläinten ääniä Lasten lauantaissa 27.4.

Tervetuloa kevään viimeiseen Lasten lauantaihin 27.4.2019. Teemana ovat eläimet ja eläinten äänet. Päivä alkaa klo 10 lasten omalla kierroksella Samuli Heimosen näyttelyyn, jossa esillä värikkäitä susi- ja koiramaalauksia. Museolehtorin ohjaama kierros on maksuton. Klo 11 Musiikkisatu Hiljainen puu ja soivat metsän otukset -musiikkisatu ihastuttaa Kangasala-salissa. Liput Lasten lauantain osallistujille 5 € / kpl.

Samuli Heimosen näyttely Monesta yksi Kimmo Pyykkö -taidemuseossa Kangasala-talossa.
18.04.19

Palvelemme pääsiäisenä

Kangasala-talon lipunmyynti ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo ovat avoinna pääsiäislauantaina 20.4. klo 11–17 ja -sunnuntaina 21.4. klo 11–15. Kiirastorstaina 18.4. suljemme klo 15. K-Kinon ohjelmistossa nähdään pääsiäisen aikaan 18.-21.4. koko perheen animaatioseikkailut Ihmeiden puisto, Asterix ja Taikajuoman salaisuus, tositapahtumiin perustuva draamaelokuva Red Joan sekä uusi versio kauhuelokuvien klassikosta Uinu, uinu lemmikkini.

Einar Ilmonin näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.
17.04.19

Kesällä 2019 Kimmo Pyykkö -taidemuseossa avautuu Einar Ilmonin näyttely

Kesäkuussa Kimmo Pyykkö -taidemuseossa avautuu kangasalalaisen kuvataiteilija Einar Ilmonin (1880-1946) odotettu näyttely. Taidemuseon kahteen kerrokseen sijoittuvassa näyttelyssä esitellään Ilmonin tyypillisimpiä teemoja; henkilökuvia, omakuvia, maisemia ja uskonnollisia aiheita. Ilmonin teosten rinnalle ripustetaan muutama teos myös hänen opettajaltaan Helene Schjerfbeckiltä. Schjerfbeckiä ja Ilmonia yhdisti paitsi tyylilliset pyrkimykset, maalaustapa ja aihevalinnat, myös sielullinen yhteys ja eristäytynyt elämätapa. Näyttelyssä on esillä noin 55 teosta.

Kevättunnelmia – Tampereen Musiikkiakatemian opettajat -konsertti Kangasala-talossa.
16.04.19

Kevättunnelmia-konsertissa kuullaan Beethovenia ja museorakennuksen innoittamia sävellyksiä

Tampereen Musiikkiakatemian opettajien Kevättunnelmia-konsertti tiistaina 16.4.2019 klo 19 tuo taloon tuttuja ja uusia taiteilijoita sekä monenlaisia kokoonpanoja laulusta kanteleeseen, mandoliinin ja selloon.

Näytä lisää

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste