Ajankohtaista

Samae Koskinen Soolo Kangasala-talossa 26.1.2023.
19.01.23

Kangasala-talon keväässä soi moniäänisesti ilo

Kangasala-talon kevät 2023 tarjoaa musiikin ja kulttuurin iloa ja juhlaa: huippuluokan klassista ja jazzia, pop- ja viihdemusiikkia sekä koko perheen tapahtumia ja komediaa.

Kangasala-talo
18.01.23

Tule töihin kulttuurin ja elämysten Kangasala-taloon!

Etsimme joukkoomme asiakaspalveluun sekä lipunmyynnin talousraportointiin keskittyvää Asiakaspalvelija-talousassistenttia. Työtehtäväsi keskittyvät monipuolisesti asiakaspalveluun ja talouden avustaviin tehtäviin.

Joulun rakastettu Lumiukko-animaatioelokuva Hyvinkään Orkesterin säestyksellä Kangasala-talossa 15.12.2022.
02.12.22

Rakastettu Lumiukko-animaatio lumiukkojen säestyksellä Kangasala-talossa torstaina 15.12. klo 19

Kangasala-talossa Lumiukko-elokuva nähdään elävän musiikin säestyksellä, kun Hyvinkään Orkesteri ja Lapsikuoro Tactus herättävät eloon tutut sävelmät. Kangasala-talon toimitusjohtaja Timo Kotilainen pääsee pitkästä aikaa esiintyjänä Kangasala-talon lavalle.

Tampereen seudun Näkövammaiset ry on palkinnut Kangasala-talon Hyvän palvelun kunniakirjalla, ainoana kohteena Kangasalla tänä vuonna. Palkinto luovutettiin Kangasala-talolle Sokeiden viikolla keskiviikkona 16.11.2022.
17.11.22

Tampereen seudun Näkövammaiset ry on palkinnut Kangasala-talon Hyvän palvelun kunniakirjalla

Tampereen seudun Näkövammaiset ry on palkinnut Kangasala-talon Hyvän palvelun kunniakirjalla, ainoana kohteena Kangasalla tänä vuonna. Palkinto luovutettiin Kangasala-talolle Sokeiden viikolla keskiviikkona 16.11.2022.

Joulunavaus Kangasala-talossa 26.11.2022.
16.11.22

Kangasalan Joulutalo: Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo muuntuvat koko kylän Joulutaloksi 26.11. alkaen. Joulun tunnelmaa on luvassa loppiaiseen asti.

Joulun aika alkaa Kangasala-talossa ja Kimmo Pyykkö -taidemuseossa lauantaina 26.11. osana Kangasalan Joulunavausta. Lauantaina 26.11. klo 11 sytytämme valot Kangasala-talon aukion valometsään. 50 joulukuusta ilahduttaa kaupunkilaisia loppiaiseen asti. Joulunavauspäivänä talo on täynnä ohjelmaa klo 11–17. Joulukuussa virittäydymme joulun tunnelmaan neljässä joulukonsertissa. Kulttuuriravintola Jalmarin PikkujouluKlubilla Kangasala-sali muuntuu tunnelmalliseksi klubiksi. Loppiaisena koko perhe viihtyy Hevisaurus-yhtyeen konsertissa.

Kangasalan lukion musiikkilinjan musikaali Tunteellinen kone Kangasala-talossa marraskuussa 2022.
03.11.22

Robotti osallistuu tv:n deittiohjelmaan Kangasala-talon musikaalissa

Tunteellinen kone on Hanna Suutelan käsikirjoittama ja Matti Suomelan sovittama jukeboxmusikaali kotimaiseen uuteen musiikkiin. Kangasala-talossa se nähdään Kangasalan lukion musiikkilinjan esittämänä. Ensi-ilta on 18.11.2022.

Kangasala-talon uutena viestintä- ja markkinointipäällikkönä on aloittanut FM Päivi Harkko
21.10.22

Kangasala-talon uutena viestintä- ja markkinointipäällikkönä on aloittanut FM Päivi Harkko

Päivi Harkko tulee Kangasalle Zürichistä, Sveitsistä. Muutto Kangasalle tarkoittaa valkeakoskelaislähtöiselle Harkolle paluuta juurille Pirkanmaalle.

Varusmiessoittokunnan aliupseerikurssin bändilinja tarjoilee progea – rockmusiikin kauneinta antia Kangasala-talossa 6.11.2022.
13.10.22

Varusmiessoittokunnan ProG-konsertti ja Mikko Vaismaa Show Kangasala-talossa

Stand up -koomikko Mikko Vaismaa ja Varusmiessoittokunnan ProG-konsertti kääntävät suupielet hymyyn marraskuun alussa. Molemmat ovat tuttuja vieraita Kangasala-talossa.

Huippumuusikoista koostuva kvintetti tarjoilee Bachia ja Schubertia Forelli-konsertissa Kangasala-talossa 27.10.2022.
06.10.22

Balladipelimannien 50v-konsertti, Forelli-kvintetto, Ida Elina ja Laila Kinnusen elämäntarina Kangasala-talossa

Kangasalan Balladipelimannit täyttävät 50 vuotta ja juhlivat tietenkin konsertilla Kangasala-salissa. Toinen juhlija on popkanteletar Ida Elina 10-vuotiskiertueellaan. Kangasala-talossa kuullaan myös Bachin ja Schubertin musiikkia huippumuusikoiden soittamana ja nähdään Laila Kinnusen elämäntarinaan perustuva musiikkinäytelmä, pääosassa Milana Misic.

Timo Lavikainen ja Pasi Karppi: Kuinka te kehtaatte?! Kangasala-talossa 22.10.2022.
30.09.22

Timo Lavikainen ja Pasi Karppi todellakin kehtaavat Kangasala-talossa! Kangasala-salissa myös vintage-yhtye Seminola sekä Muska Kirka-tribuutissa

Kuinka te kehtaatte?! on Timo Lavikaisen ja Pasi Karpin hyvän maun rajoja - ja muitakin rajoja - koetteleva kahden miehen mutta kymmenien hahmojen esitys Kangasala-salissa. Vintage-yhtye Seminola soittaa jäljittelemättömään tyyliinsä säveliä elokuvista ja näyttämöiltä. Muska Babitsin kunnioittaa veljensä muistoa Kirka-tribuutikonsertissa, toisena solistina Kai Jämsä.

Näytä lisää

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste