Tastingit

Kulttuuriravintola Jalmarista voit tilata itsellesi, ystävillesi tai vaikkapa yrityksellesi tasting-tilaisuuden valikoimastamme. Tasting-tilaisuus pitää sisällään kattavan koulutuksen valitsemastasi aiheesta sisältäen 5 maisteluannosta. Tilaisuuden kesto on noin 1,5 h.

Tasting-tilaisuudet toteutetaan rennolla meiningillä ja ne sopivat ihan kaikille täysi-ikäisille aiheesta kiinnostuneille. Aikaisempaa tasting- tai tuotekokemusta ei tarvita.

Olut-, viini-, kuohuviini-, viski- tai cocktail-tasting 59 €/hlö. Voit halutessasi tilata erikseen lisätuotteita, esimerkiksi napostelulautasen (minimiveloitus 10 henkilön mukaan).

Ylpeinä kerromme, että tasting-tilaisuudet vetää lehtori, baarimestarien mestari Juha Haavisto, jolla on todella vankka kokemus alasta.

Juha on pitkän linjan baarimestari, joka toimii päätyönään lehtorina Ammattiopisto Tavastiassa ja kouluttaa baarimestareita. Hän on työskennellyt muun muassa bar managerina Hotelli Kämpin baareissa ja Groteskissa, sekä baarimestarina Helsingissä legendaarisessa Tornin American Barissa. Juha oli myös avaamassa Turussa uudelleen avattua vanhaa Pinellan baaria. Hän on ollut ravistamassa juomia Nobelin virallisilla jatkoilla Tukholmassa kolmena vuotena. Viimeiset pari vuotta hän on lehtorin työn ohessa konsultoinut ja kouluttanut matkailu- ja ravintola-alalla ja pitänyt monipuolisesti tastingeja, sekä valmistanut drinkkejä tilaisuuksien luonteen mukaisesti.

Kysy lisää aiheesta: ravintola@kangasala-talo.fi

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Tilaa tapahtumat sähköpostiisi
Talon uutiskirje lähetetään noin kerran kuukaudessa ja museon uutiset noin neljä kertaa vuodessa.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste