Kangasala-salin Steinway-flyygeli
Kangasala-salin Steinway-flyygeli

Oma konsertti kymmenelle Kangasala-salissa

Musiikki, Syksy 2022
  • Oma konsertti 200 €

Oma konsertti kymmenelle Kangasala-salissa

Järjestä itsellesi tai perheen taiteilijalle oma konsertti tai muu esitys Kangasala-salin lavalla! Käytettävissäsi on myös talon upea Steinway-flyygeli.

Onko perheen tai ystäväporukan pianistin unelmana on ollut soittaa Steinway-flyygeliä konserttisalissa? Nyt haaveen voi toteuttaa Kangasala-talossa, yleisönä oma lähipiiri.

Konserttisalin voi varata 45 minuutiksi omaa konserttia, runonlausuntaa, tanssia tai muuta akustista esitystä varten. Myös talon upea Steinway-flyygeli on käytettävissä samaan hintaan. Tämä on oiva tilaisuus saada perheen taiteilija esiintymään isolla lavalla.

Yksityisesitykset varataan Kangasala-talon myyntipalvelusta myyntipalvelu@kangasala-talo.fi tai 0400 304 530. Osallistujia voi olla enintään kymmenen, esiintyjät mukaanlukien. Yksityisen esityksen hinta on 200 euroa (sis. alv 24 %) ja sillä saa Kangasala-salin käyttöönsä 45 minuutiksi. Yksityisesitys lunastetaan Kangasala-talon lipunmyynnistä.

Yksityistilaisuuksissakin on noudatettava koronasäännöksiä ja -suosituksia ja käytettävä maskia. Pyydämme asiakkaitamme huolehtimaan käsi- ja yskimishygieniasta. Koronapassia ei tällä hetkellä edellytetä talossa asioimiseen.

Kangasala-salin Steinway-flyygeli

Kangasala-salin Steinway-flyygeli, kuva: Irmeli Jokilampi

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste