Paikallisuus ja yhteisö

Kulttuurikasvatus on tärkeää Kangasala-talolle.

Kangasala-talo on investointi kangasalalaisten hyvinvointiin. Meille on tärkeää tarjota kangasalalaisille korkeatasoisia taide- ja kulttuurielämyksiä heidän omassa kotikaupungissaan. Lisäksi haluamme tukea muita paikallisia toimijoita mahdollisuuksien mukaan. Teemme mielellämme hankintoja paikallisilta palveluntarjoajilta ja yrityksiltä.

Koululaiset ja musiikin harrastajat pääsevät konserttisalin lavalle erilaisissa tilaisuuksissa ja yhteisproduktioissa. Esimerkiksi Kangasalan lukion musiikkilinja toteuttaa Kangasala-salin lavalle säännöllisesti musikaalin ja Pirkanmaan musiikkiopiston oppilaskonsertit ilahduttavat ympäri vuoden.

Kulttuurikasvatus on meille tärkeää. Tarjoamme lapsille kulttuurielämyksiä. Ekaluokkalaiset käyvät Kimmo Pyykkö -taidemuseossa museolehtorin opastuksella ja 5-vuotiaat kangasalalaiset kutsutaan vuosittain maksuttomaan konserttiin.

Meillä järjestetään vuosittain Kulttuuri- ja hyvinvointitori, jossa paikalliset yhdistykset ja kulttuuritoimijat esittelevät toimintaansa.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste