Ympäristö ja luonto

Kangasala-talolla on sertifioitu ympäristöohjelma.

Otamme ympäristönäkökohdat huomioon päivittäisessä toiminnassamme ja hankinnoissamme. Seuraamme kulutustamme tarkasti ja pyrimme vähentämään meillä syntyvän jätteen määrää mm. valitsemalla pitkään kestäviä tuotteita ja kierrättämällä materiaaleja.

Valitsemme kumppaneiksemme yrityksiä, jotka myös kiinnittävät huomiota toimintansa ympäristövaikutuksiin. Pyydämme yrityksiltä tietoja heidän vastuullisuustavoitteistaan tarjouspyyntöjen yhteydessä.

Kannustamme asiakkaitamme hyödyntämään julkista liikennettä. Talo on hyvin saavutettavissa Kangasalan ydinkeskustassa, ja meille on helppo tulla kävellen, pyörällä ja bussilla. Lue lisää: Saapuminen

Meillä on sertifioitu ympäristöohjelma. Lue lisää: Sertifikaatit

Ympäristölupauksemme:
Kangasala-talo tarjoaa monimuotoisesti aineettomia elämyksiä ja hyvinvointia, sekä paikan päällä koettuna että verkossa. Otamme ympäristönäkökohdat huomioon päivittäisessä toiminnassamme ja hankinnoissamme. Kannustamme asiakkaitamme hyödyntämään julkista liikennettä. Talo on hyvin saavutettavissa Kangasalan ydinkeskustassa ja meille on helppo tulla kävellen, pyörällä ja bussilla.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
Kangasalan matkailuneuvonta
040 773 0148 0400 304 530 050 315 2854
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi  info@visitkangasala.fi

 

Aina jotain erityistä

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Tietosuojaseloste